onsdag 16 oktober 2013

Steampunk-vattenpistol - Steampunk squirt gun

Hej hej!
Idag har jag ett lite annorlunda projekt att visa er, nämligen en vattenpistol.
Bakgrunden till det hela är att jag i förra veckan deltog i Creative cemistry 102 på Onlinecardclasses.com. Och där nämnde Tim Holtz den brillianta idéen att om man inte lyckas spreja ut droppar med en vanlig sprejflaska så kan det fungera fint med en vattenpistol istället. Så idag när jag var i affären så hittade jag en liten vattenpistol för bara 10 kronor!!! Men som ni ser på första bilden så var den chockrosa och neongul och passade inte alls med mina andra pysselsaker, så jag gjorde om den litegrann. Efter lite sprejande och målande så har det blivit en steampunkvattenpistol!
_________________________________________________

Hi there!
Today I have a bit of an unusual project to show you, namely a squirt gun.
The background for this is that, last week I attended Creative cemistry 102 at onlinecardclasses.com.
And Tim Holtz had a brilliant idea that if you are having a hard time spaying droplets of water from a regular spray bottle, you could use squirt gun instead.
So, today when I was grocery shopping i picked up a small squirt gun for only 10sek!!! But as you can see in the first picture it was radiant pink and neon yellow and that didn´t match my other craft things at all, so I altered it a bit. After some spraying and painting I now got a Steampunk squirt gun!!!Före och efter
_________________________________

Before and after

Tack för titten! - Thanks for your visit!
//Tina

1 kommentar:

  1. Tack för att jag fick fota av ditt grönglittriga tomtekort i söndags! Du är verkligen skicklig när du kreerar, Tina. Skulle aldrig själv kunnat se potentialen i den fula rosa/gula vattenpistolen, men du kan!!! Så fräck den blev efter att du förvandlat den.

    SvaraRadera